Home / archiefcentraal / magazine voor keukenland wijhe

magazine voor keukenland wijhe

Keukenland Wijhe komt met het Keuken Inspiratie magazine. Met het magazine proberen ze mensen inspiratie op te laten doen voor hun eigen keuken. “Het stijlvolle magazine Keuken Inspiratie is ons visitekaartje. We geven daarin duidelijk aan waar we voor staan, wat onze kracht is, onze passie, waar de kwaliteit van onze keukens uit bestaat, alsmede onze service en ons advies“, vertelt Fred de Roos, eigenaar van Keukenland Wijhe.

In het magazine staan keukenontwerpen als: Design, modern, robuust en nostalgisch. Ook zijn er interviews met topkok Ramon Beuk en chefkok Pim Haaksman van het Smulweb Kookcollege in Amersfoort. Verder is er aandacht voor buitenleven en buiten koken, de Big Green Egg en Salentein wijnen. Het magazine is gratis af te halen in de showroom van Keukenland Wijhe.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.