maatman de bataven bij de favorieten

Rohda Raalte won afgelopen zondag in een spannend duel met 1-2 van Hoogeveen. “Vooral over de eerste helft ben ik zeer tevreden”, blikt Maatman terug. “We hadden een terugval in de tweede helft, maar ik merk wel dat we stapje bij stapje beter worden. In verdedigend opzicht, maar ook aan de bal was het bij vlagen goed.”

Maatman: “Of dat genoeg is om de Bataven pijn te doen moet zondag blijken. Zij horen bij de favorieten voor de titel dit seizoen, nadat ze vorig seizoen al hoge ogen gooiden met goed voetbal. Rohda moet een goede dag hebben en dan zijn er misschien kansen voor ons.”

De selectie van Rohda Raalte is. op vraagteken Django Ngutra na, volledig fit. Ook Jesper Harmens zal weer deel uitmaken van de selectie. De wedstrijd op sportpark Tijenraan begint om 14.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.