loterij voor 66 jarig jubileum stoppelkaters

Om het 66-jarig bestaan van carnavalsvereniging de Stoppelkaters in Raalte feestelijk te kunnen vieren wordt er dit najaar een speciale jubileumloterij georganiseerd. Alle leden van de vereniging zullen op stap gaan met de loten die 3 euro per stuk (twee voor 5 euro) kosten.

De voorbereidingen voor vele jubileumactiviteiten zijn inmiddels al enige tijd geleden in gang gezet, zo weet voorzitter Roy Schulten; “Het moet een jaar worden waarin we vooral naar buiten willen toe willen laten zien wat we als vereniging de Stöppelkaters allemaal wel niet in huis hebben. De Jubileumcommissie heeft afgelopen tijd hard gewerkt en een goed plan opgesteld. Dit is besproken en goedgekeurd door de Senaat met daarin alle voorzitters van onze vele commissies. Met andere woorden: we staan er met z’n allen achter. We gaan dus een fantastisch jubileumjaar 2013-2014 tegemoet.”

Op het programma staan naast de bekende activiteiten zoals het Gein Gala Bal ook nieuwe, eenmalige onderdelen zoals de verschijning van een bijzonder jubileumboek over 66 jaar carnaval in Raalte van de Stöppelkaters (en voorlopers daarvan zoals Karamijo en Roalter Wind) een speciale receptie met feestavond en een grote carnavalsmarkt op de Plas.

Dat betekent wel dat de jubilerende vereniging extra kosten maakt, zo realiseert voorzitter Schulten zich heel goed; “We zijn nog steeds een financieel gezonde vereniging die geen contributiebijdrage aan haar leden vraagt. Dat is op zich in deze tijd vrij bijzonder. Om de extra jubileumactiviteiten toch te kunnen betalen is er dus besloten om een grote loterij te houden.”

Het is de bedoeling dat alle leden, van Krielen tot Oud-Prinsen, een boekje met in totaal 20 loten gaan verkopen. “We beseffen terdege dat we van onze leden een stevige en misschien ook best lastige extra inspanning vragen. Ze zijn al vaak op veel gebieden actief; van het organiseren van de vele carnavalsactiviteiten tot het meewerken aan Ribs & Blues en Stoppelhaene. Alleen, als het verkopen van die loten niet lukt, dan zullen we helaas enkele activiteiten moeten schrappen.”

Op donderdagavond 31 oktober zullen tijdens de algemene ledenvergadering de voorzitters van alle commissies van de Stöppelkaters de ledenpasjes en boekjes met loten krijgen. De voorzitters zijn verantwoordelijk voor een goede verspreiding onder de commissieleden en zorgen er ook voor dat de opbrengst van de verkochte loten terug komt.

Er zijn uiteraard mooie en grote prijzen beschikbaar gesteld. Op zaterdagavond 11 januari zal tijdens het jubileum- ledenfeest de trekking van de winnende nummers zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.