longstreetpop in wijhe

Een ouderwets avondje rocken kan op zaterdag 5 oktober in Wijhe. Dan wordt er namelijk weer een editie van Longstreetpop gehouden. Er is tijdens deze muziekavond onder andere akoestische rockmuziek van het duo Stok T(w)o. Voor de keiharde rock wordt gezorgd door The Pikeys en Paceshifters.

Bij de Oranjerie zal DJ Burnie de feeststemming erin brengen met trance, mellow, happy hardcore en top 40 muziek en nog veel meer. In ’t Gat van Wieje verzorgt deejay Devi een blues/singer/songwriter avond.

Duo Stok T(w)o vind je tijdens Longstreetpop in ’t Praothuus. Dit duo speelt akoestische rockmuziek, die door de jaren heen door de Stockieband ten gehore gebracht werd. Het duo staat altijd garant voor volle zalen, mits de zaal niet te groot is

In het Barbierlokaal is er een dubbelconcert van The Pikeys en de Paceshifters. Zij staan garant voor een avondje stevige rockmuziek.

De avond begint om 21.00 uur en de passe partout kost 5 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.