lois opent deuren voor raalter fashionistas

‘Best fashion friends (BFF’s) hebben haar al ontmoet aan de Grote Mart 11 in Raalte. Lois. Lois heeft een leuke collectie gecoate broeken, helemaal hot en van nu. Verder kun je hier leuke truien, tops, accessoires, schoenen en tassen vinden voor een betaalbare prijs.

Vrijdagavond staat het promoteam van Lois voor jullie klaar, om jullie kennis te laten maken met de nieuwe geur van Katy Perry. Dit alles komt tot stand door goede samenwerking met DA de Gaper in Raalte. Kortom, Lois brengt trends naar Raalte.

Je kunt Lois liken en delen op PB waardoor je op de hoogte blijft van wekelijkse nieuwe items bij Lois.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.