leerlingen capellenborg gaan graffitispuiten

Sportstimulering Olst-Wijhe (SOW) organiseert op dinsdag 8 oktober een workshop ‘Car-graffiti’. Vanaf 14:00 uur opent de ‘platte kerk’ in Wijhe haar deuren voor leerlingen van de Van de Capellenborg Scholengemeenschap. Tijdens de workshop zullen ze alles te leren over de kunst van het graffitispuiten

.

De leerlingen krijgen eerst een korte cursus graffitispuiten. Als ze die basis onder de knie hebben mogen ze zich op twee auto’s gaan uitleven. De creaties die daar uit zullen komen zijn na afloop te zien bij Elferink Mode en bij de Capellenborg.

Leerlingen van de Capellenborg die mee willen doen kunnen zich opgeven bij Roy Flierman: r.flierman@olst-wijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.