Home / archiefcentraal / kriskras viert tiende verjaardag

kriskras viert tiende verjaardag

Het was zaterdag groot feest bij Kriskras in Haarle. Het kinderdagverblijf bestaat namelijk tien jaar en dat was reden voor een feestje. Ouders, kinderen, buren en oud-collega’s kwamen naar de Meester Kwantenstraat om de verjaardag te vieren.

Alle bezoekers werden verwelkomd met een bak koffie of thee en een lekkere plak cake. De kinderen mochten hun cake versieren en hun ranja zelf uit een ‘koe’ melken. Voor de kinderen was er genoeg te doen. Vooral het laten schminken en haren laten vlechten waren erg in trek. Onder de jonge kinderen was ook het springkussen een groot feest.

Van 11.00 tot 13.00 uur konden de kinderen ook paardje rijden. De pony heeft vele rondjes mogen maken. De ballonnenwedstrijd was ook een groot succes. Maar liefst drie keer zochten de ballonnen het luchtruim. Nu is het nog afwachten welke ballon het verst is gekomen. Voor de volwassen was het hoekje met foto’s van vroeger en de film van kriskras erg in trek.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.