Home / archiefcentraal / kokkiebikes viert tien dagen tienjarig bestaan

kokkiebikes viert tien dagen tienjarig bestaan

Eigenaar Vincent Kok leerde het vak in de Lemelerveldse fietszaak van Stappenbelt. Hij begon zijn eigen bedrijf in zijn woonkamer aan de Dorpsstraat. Nu, tien jaar later, is KokkieBikes aan de Kerkstraat gevestigd, in het pand van Stappenbelt. Dat het Kokkie voor de wind ging, blijkt wel uit de dertien personeelsleden op de loonlijst.

KokkieBikes heeft fietsen in alle soorten en maten. De huis tuin en keukenfietsen, een brede collectie elektrische fietsen tot race-, atb- of mountainbike. Voor ‘het reguliere werk’ bestrijkt Kokkie zijn ‘eigen regio’ in en rondom Lemelerveld. Maar als het gaat om de fiets voor sporten, dan komt de klandizie van heinde en verre. Kokkie is in sportend fietsland een wijd en zijd verspreid begrip.

En een fiets van Kokkie past altijd, dank zij de biomechanische fietsmeting. De instellingen worden op de millimeter nauwkeurig door de computer bepaald. Belangrijk voor de sporter die lange afstanden maakt. Plezierig voor alle andere fietsers.

De tiendaagse jubileumactie duurt van 17 tot en met 26 oktober. Op de hele winkelvoorraad geldt dan vijftien procent korting. Sommige kortingen kunnen oplopen tot vijftig procent. Voor nadere informatie: www.kokkiebikes.nl en/of info@kokkiebikes.nl

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.