kleindierenshow zorg en genot raalte

“Een kleindierenshow van de mooie en levendige kleindierenclub Zorg en Genot uit Raalte e.o. past daar natuurlijk prima bij.”

Kleindierenclub Zorg en Genot heeft leden met veel topdieren, ook in de siervogel-, hoender-, kwartel-, kalkoen-, gans-, eend, konijn-, watervogel- en cavia-klasse. Ook zijn er dieren die de topklasse halen in de oorspronkelijke duiven- en sierduivenklasse. “Door camping Krieghuusbelten en Zorg en Genot bij elkaar te brengen hebben we een combinatie van twee topklassen.”

Camping en restaurant Krieghuusbelten biedt voor elk wat wils. “Als de ouders gemoedelijk en gezellig tussen de kooien schuifelen, kunnen de kinderen zich vermaken in de knuffelhoek met konijnen en cavia’s. In de speciaal ingerichte filmhoek kan er een film gekeken worden. Ook kan er gespeeld en geklommen worden in de grote indoorspeeltuin. Verder is er de mogelijkheid een kleurplaat te kleuren. Kortom een mooie en gezellige dag voor het hele gezin in en om het restaurant van camping Krieghuusbelten in Raalte.”

De clubshow is het topweekend van Zorg en Genot. In dat weekend worden namelijk de gefokte dieren besproken en gekeurd door speciale keurmeesters en leden van de club met ongeveer 250 dieren. “Dat een kleindierenclub een topsport is, blijkt wel uit de behaalde prestaties op de landelijke en internationale shows die onze leden behalen.” De clubshow is geopend op vrijdag 15 november van 20:30 uur tot 22:30 uur, zaterdag 16 november van 10:00 uur tot 19:00 uur en op zondag 17 november van 10:00 uur tot 17:00 uur. “Met als hoogtepunt natuurlijk de trekking van de grote verloting om 14:00 uur met vele prijzen en een rad van avontuur Al deze dagen is de toegang gratis.” Voor meer informatie kun je mailen naar info@restaurantkrieghuusbelten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.