kindervoorstelling theaterfiets naar heino

Theaterfiets komt met de voorstelling ‘De Reiziger’ naar THEATER Podium Heino. De voorstelling is voor kinderen van 4 jaar en ouder en is op 16 oktober te zien. Aanvang is om 15.00 uur en de kaarten kosten 6,50 euro.

Hof in Salland stuurde ons onderstaand bericht over de voorstelling.

Er komt een prins naar THEATER Podium Heino. Deze prins wil echter niet voor koning leren en wordt daarom door zijn vader op reis gestuurd. Zal hij ooit voor koning willen leren? De familievoorstelling ‘De Reiziger’ (4+) van Theaterfiets is woensdag 16 oktober te zien in THEATER Podium Heino.

Theatermaker Dolf Moed bouwde ooit een klein theatertje op een oude transportfiets. Hij ging hiermee de straat op en speelde overal: zo ontstond zijn Theaterfiets. Dolf reist nu met zijn theaterstukken heel Nederland en zelfs de wereld over, van Azië tot Afrika. Met zijn familievoorstelling ‘De Reiziger’ komt hij naar THEATER Podium Heino.

‘De Reiziger’ vertelt het verhaal van een verwende prins die niet voor koning wil leren. Zijn vader, de koning van een rijk land, is ten einde raad. Wat moet hij doen met zijn eigenwijze zoon? Op advies van een wijze vrouw stuurt de koning zijn zoon op reis. Op reis, om te leren van de aarde, van het water, van de lucht en van het vuur. Ook moet de prins leren luisteren naar zijn innerlijke stem. Op zijn reis naar de aarde ontdekt de prins dat hij, met het hebben van een kroon, nog lang geen koning is.

De voorstelling begint om 15:00 uur en kaarten kosten €6,50. Deze familievoorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Voor meer informatie kijk op staging2.podiumheino.nl.

Kaartverkoop

Kaarten voor deze en andere voorstellingen van THEATER Podium Heino worden verkocht op de volgende verkooppunten:

De Smulbaai Canadastraat 16 te Heino

Podium Heino info@podiumheino.nl

Wereldwinkel Canadastraat 44 te Heino

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten, ontwikkelingen en voorstellingen van THEATER Podium Heino? Op staging2.podiumheino.nl kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Op deze website vindt u tevens informatie over alle voorstellingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.