Home / archiefcentraal / kinderen trainen voortable stars the battle

kinderen trainen voortable stars the battle

Van 28 oktober tot 8 november krijgen zo’n 450 basisschoolleerlingen van de Dolfijn, Gouden Emmer, de Springplank uit Heino en de Linde uit Laag Zuthem tafeltennistraining. In samenwerking met het Sportbedrijf van de gemeente Raalte krijgen alle leerlingen van de groepen 4, 5, 6 en 7 twee weken geen gymles maar tafeltennisles. Dit alles ter voorbereiding op de ultieme strijd: Table Stars the Battle of Heino.

Table Stars the Battle Heino is een lokale voorronde ter voorbereiding op de landelijke finale van het basisscholen kampioenschap tafeltennis ( op 2 maart 2014, te Zwolle). De voorronde wordt in de kerstvakantie in ’t Roekenest in Heino georganiseerd. Tijdens de Heinose Battle wordt uitgemaakt wie de sterkste spelers zijn van de Heinose scholen en op basis hiervan kan per school het sterkste team worden samengesteld. Kinderen uit Heino kunnen hiermee direct het effect van de tafeltennislessen aan de praktijk toetsen.

Er wordt getraind op zes vaardigheden: mikken, voetenwerk, balanceren, effect, jongleren en overspelen. Na de laatste training ontvangen alle deelnemers een diploma. De komende dagen en ook volgende week zal er nog druk geoefend worden door de jonge talenten uit Heino.

Lees ook

Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg presenteert op de zaterdagen 24 en 31 juli …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.