ken jij lois al

Ken jij Lois al? Dat is de vraag die Petra van Vilsteren shoppende fashiongirls in Raalte stelt. Afgelopen week was het roze afgeplakte pand aan de Grote Markt 11 dicht om een ware transformatie te ondergaan. Het interieur heeft een make-over ondergaan.

Lois heeft een trendy collectie, leuke schoenen, stoere tassen en hippe accessoires. Kortom… echt een shop voor alle fashionista’s die opstaan met mode ,mode ademen en beleven. Aanstaande vrijdag 11 oktober vanaf 11.00 uur ben je welkom bij Lois. Op deze dag zijn er diverse aanbiedingen en een goodiebag voor elke klant die wat koopt.

“Be there.. See it… And catch it…

XoXo Lois”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.