Home / archiefcentraal / karin rodijk trekt bij guts communication in

karin rodijk trekt bij guts communication in

Guts Communication heeft er een powervrouw bij: Karin Rodijk. De interieurstyliste is met haar bedrijf verhuisd van de BK-straat naar de Klipperweg en werkt tegenwoordig vanuit het Guts-pand. “Inspiratie en werken in een omgeving vol creatieve mensen; dat heb ik hier gevonden. Een perfecte plek waar ik ook mensen in alle rust kan ontvangen.”

“Een prettige en comfortabele omgeving beïnvloedt je gevoel. Ik ben er om die vertaling naar het interieur te maken. Waar heb je behoefte aan en wat past bij jou. Ik luister en denk mee. Of het nu om een slaapkamer of compleet woonhuis gaat.” Bedrijven nemen Karin ook in de hand. “Kijk je naar je zakelijke omgeving, dan heeft het zelfs invloed op je prestaties. Hoe beter je je voelt, hoe beter je kunt presteren.”

‘’Guts is nu mijn thuisbasis, maar ik ben ook veel op pad. Momenteel werk ik aan een aantal projecten in het westen van het land. Maar ook voor bedrijven dichterbij huis, hoor. Ik vind het fijn dat klanten zo binnen kunnen lopen, omdat ik zo dichtbij ben. Bij het ontwerpen van een interieur speelt emotie ook een hoofdrol. Het is een proces waarbij ik samen met de klant aan de slag ga. Als iemand dan ineens een vraag heeft, of ik heb zelf nog een subliem idee dat ik meteen wil delen, dan zit ik op steenworp afstand. En bij Guts is het makkelijk om even binnen te lopen.”

Meer weten? Kijk op www.karinrodijk.nl

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.