Home / archiefcentraal / jesper romp draait topdag op csi salland

jesper romp draait topdag op csi salland

De meest spraakmakende is de zege met KWPN-hengst Arthos R (v. Namelus R) in de Guts Communication Prijs; een 1.40m springparcours met maar liefst 23 ruiters in de barrage. Jesper Romp nam de barrage met Wim en Ben Schröder door en zag zijn collega Tom Brinkman een goede tijd neerzetten met Lexington (v. Andiamo). “Op het TV-scherm op het voorterrein zag ik vervolgens Sjaak Sleiderink bijna twee seconden sneller gaan en vervolgens kwam Gerco naar me toe met de tip dat het nog sneller kon als ik na hindernis acht heel kort zou draaien. Doordat ik zoveel mensen langs de kant had staan die voor me meekeken, kon ik het verschil maken”, vertelt Jesper Romp over de tactiek.

Johan Wolff was ook aanwezig om een mooi fotoalbum bij elkaar te schieten. Een deel daarvan vind je bij dit artikel. De volledige reportage komt binnenkort op www.johanwolff.nl

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.