jesper romp draait topdag op csi salland

De meest spraakmakende is de zege met KWPN-hengst Arthos R (v. Namelus R) in de Guts Communication Prijs; een 1.40m springparcours met maar liefst 23 ruiters in de barrage. Jesper Romp nam de barrage met Wim en Ben Schröder door en zag zijn collega Tom Brinkman een goede tijd neerzetten met Lexington (v. Andiamo). “Op het TV-scherm op het voorterrein zag ik vervolgens Sjaak Sleiderink bijna twee seconden sneller gaan en vervolgens kwam Gerco naar me toe met de tip dat het nog sneller kon als ik na hindernis acht heel kort zou draaien. Doordat ik zoveel mensen langs de kant had staan die voor me meekeken, kon ik het verschil maken”, vertelt Jesper Romp over de tactiek.

Johan Wolff was ook aanwezig om een mooi fotoalbum bij elkaar te schieten. Een deel daarvan vind je bij dit artikel. De volledige reportage komt binnenkort op staging2.johanwolff.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.