jassen waxen bij de olsterhof

Op zondag 3 november kunt u in de Olsterhof van 11:00 uur tot 17:00 uur kijken hoe het traditionele waxen in zijn werk gaat. U kunt uw eigen jas meenemen om te laten waxen (tegen een bescheiden vergoeding) en terwijl kunt u vragen stellen aan de professionele waxer. En mocht u van mening zijn dat uw waxjas zijn beste tijd gehad heeft, dan heeft de Olsterhof een volledig assortiment met traditionele en nieuwe modellen die u kunt komen passen.

De oer-Engelse waxjas is haast niet weg te denken uit het hedendaagse, landelijke straatbeeld. De jas staat van oudsher bekend als een goede bescherming tegen de elementen tijdens het echte buitenwerk. Inmiddels is er een ruime keuze uit verschillende modellen en kleuren, zodat er voor iedereen wat leuks te vinden is. Wat echter onveranderd is gebleven is de waxlaag op de jas, die om het jaar (bij gemiddeld gebruik) vervangen moet worden.

Het rewaxen van een jas is essentieel om de jas waterdicht te houden. Daarnaast maakt het de jas een stuk slijtvaster. Het waxen van een jas is echter wel een specialistische klus. Voor meer informatie over de Olsterhof of het waxen van jassen kunt u kijken op de website staging2.olsterhof.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.