Home / archiefcentraal / jans niet op 18 maar op 11 november naar heino

jans niet op 18 maar op 11 november naar heino

PEC Zwolle-trainer Ron Jans komt niet op 18 november, maar op 11 november naar VV Heino. De avond is een week verplaatst door contractuele verplichtingen van Jans. De trainer van Zwolle komt naar Heino voor de stichting Vrienden van de VV Heino. Op de avond wordt hij geïnterviewd door Eddy van der Ley, sportjournalist bij het Algemeen Dagblad. De avond kent als thema ‘Wordt PEC Zwolle de verrassing van dit eredivisie seizoen?’

De vrienden van de VV Heino hebben als goed gebruik hun jaarvergadering af te sluiten met de aanwezigheid van bekende personen uit de voetbalwereld. In voorgaande jaren strikten de Vrienden bijvoorbeeld Johan Derksen en Co Adriaanse al om op hun avond acte de presence te geven.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.