intersport schutte wvdw heino sc enschede

“In mijn tijd als jeugdtrainer ben ik wel eens op bezoek geweest in Enschede. Ze hebben een goede jeugdopleiding en spelen verzorgd voetbal. Maar de ploeg die wij treffen ken ik eerlijk gezegd niet zo heel goed.”

Lobbert is wel op de hoogt van de trainerssituatie in Enschede. “Het is natuurlijk onrustig geweest door het opstappen van Theo Vonk. Maar ik geloof dat er na de aanstelling van de nieuwe trainer wel een goede sfeer heerst. Er zijn ook weer van jongens aangehaakt die bij de vorige trainer waren afgevallen. Maar we moeten natuurlijk gewoon van onze eigen kracht uitgaan. Op dit niveau bekijk je de wedstrijden van week tot week. Ik ben ook niet zo’n trainer die andere trainers belt voor informatie. We moeten er weer staan zondag, scherp beginnen en hard werken.”

Heino staat door de overwinning van afgelopen weekend op Schalkhaar (0-1) na vier wedstrijden op de negende plaats met 4 punten. Enschede heeft een punt minder en staat op de twaalfde plaats. Het duel op Sportpark De Kampen begint om 14.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.