inspiratieweekend bij wagenmans wonen

Wagenmans Wonen staat van zaterdag 26 oktober tot en met zondag 10 november in het teken van de ‘Wooninspiratie weken’. Daarom houdt het Lemelerveldse bedrijf op zaterdag 26 en zondag 27 oktober een inspiratieweekend. Ook op zaterdag 9 en zondag 10 november ben je welkom tijdens het inspiratieweekend.

Er is natuurlijk volop gezelligheid en sfeer, maar je krijgt ook persoonlijk advies over de nieuwste trends. Ilse van Studio20tien en Erna van Stijl & Stijl geven gratis woonadvies. Wil jij ook persoonlijk woonadvies, kom dan langs met al jouw vragen, wensen, bouwtekeningen en foto’s. Bel voor een afspraak 0572-371273.

Wagenmans Wonen is tijdens de inspiratieweekenden op zaterdag geopend van 9.00 tot 17.30 uur en op zondag van 12.00-17.00 uur. Meer informatie vind je op staging2.wagenmanswonen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.