in beeld zingend van start bij sw4d

In de tent op de Domineeskamp in Raalte staat een mannenkoor luidkeels te zingen. De wachtende wandelaars zingen “Una paloma blanca” uit volle borst mee.

Het is de eerste dag van de wandeltocht en 2000 wandelaars hebben zich al ingeschreven voor de vierdaagse. “Dat aantal is nog zonder de dagwandelaars en de jeugddeelnemers. Als het weer zo mooi blijft als de voorspelling is gaan we ook dit jaar wel weer over die 3000 deelnemers heen”, vertelt een van de organisatoren.

Op 22 oktober ging de eerste groep al om 07.30 uur van start. Tot en met 25 oktober wandelen de duizenden deelnemers van de SW4D door het Sallandse landschap. Mensen die nog mee willen lopen kunnen zich in de tent op de Domineeskamp in Raalte nog inschrijven voor de dagroutes. Voor meer informatie over de tocht kan je kijken op staging2.sw4d.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.