Home / archiefcentraal / in beeld techniekdag

in beeld techniekdag

Om leerlingen te interesseren voor techniek en wetenschap wordt jaarlijks de Techniekdag Onderwijs Salland gehouden. Het Sallandse bedrijfsleven, het regionale onderwijs en de lokale overheden stimuleren gezamenlijk het werken in de technieksector. Zo vond afgelopen vrijdag en zondag de achtste editie van de Techniekdag Onderwijs Salland plaats. Dit jaar werd ook een groep van de basisschool bij het evenement betrokken.

Lees ook

Plannen voor woongroep bij boerderij Heeten

RAALTE – Het Raalter college van B&W is in principe akkoord met de plannen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.