Home / archiefcentraal / in beeld start 20 kilometer sw4d

in beeld start 20 kilometer sw4d

Woensdagochtend 23 oktober vertrokken weer duizenden wandelaars vanaf de Domineeskamp in Raalte voor de SW4D. Het was de tweede dag van de wandeltocht. Salland Centraal volgde de wandelaars tijdens de eerste kilometers van de 20 kilometer tocht.

Om 09.30 uur mochten de eerste 20 kilometer wandelaars van start gaan. In een grote stoet verlieten ze al snel het centrum van Raalte om via het HOFtheater de bossen in te wandelen. Vandaag gaat de tocht naar Heino.

Lees ook

Sallandse carnavalsoptochten naar de zomer?

Ronald Nijboer, voorzitter van de Stöppelkaters, wil de kans zo groot mogelijk maken RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.