hutten kiest aan de stegge als bouwpartner

Hutten verhuist volgend jaar van Nieuw-Heeten naar Heeten waar een efficiënte en hypermoderne productielocatie wordt gerealiseerd waarbij duurzaamheid en een BREEAM-excellent certificaat een belangrijke rol spelen. Op dit moment is de vleesverwerker midden in Nieuw-Heeten gevestigd en heeft het geen perspectief voor verdere uitbreiding. Om deze reden is gekozen om zich te gaan vestigen op bedrijventerrein De Telgen in Heeten.

Het nieuwe bedrijfspand voor Hutten bestaat uit ruim 4.000 m2 slachthuis onderverdeeld in een stal, washal, slachtlijn, krattenwas, koelcellen, verwerkingsruimten, kantoor- en kleedruimten. Het pand wordt voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van efficiency en duurzaamheid. Aan de Stegge Twello kreeg opdracht van Hutten vanwege haar ruime ervaring met het ontwikkelen en realiseren van bedrijfsgebouwen in de voedingsindustrie. Daarnaast gaven een goede inbreng tijdens de ontwerpfase en de ervaring met en kennis van duurzaam bouwen de doorslag. De komende weken wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen om in januari gegarandeerd te kunnen starten met de bouw.

Hutten en Zonen is gespecialiseerd in de slacht, verwerking en export van kwalitatief hoogwaardig rundvlees. Het familiebedrijf staat al ruim tachtig jaar garant voor vakmanschap op het gebied van verse rundvleesproducten. Alle rundvleesproducten komen voort uit eigen slachterij. Hutten hecht veel waarde aan een diervriendelijke en duurzame vleesverwerking. De verschillende onderdelen worden verwerkt tot aan de vierde snit. Daarnaast zorgt Hutten en Zonen voor de correcte export van het rundvlees en voorziet zij elke dag in heel Europa haar klanten van kwalitatief hoogwaardig rundvlees. De kwaliteit en correcte verwerking van de producten wordt onderstreept door het HACCP-certificaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.