honderd keer sintshowpaleis in hoftheater

Sinds 2002 staan ze al op de planken in het Hoftheater en steeds weer een groot succes. Dit jaar is het zover en zal de honderdste SintShowPaleis show plaatsvinden. Ditmaal in het geheel vernieuwde Hoftheater in Raalte. De kaartverkoop voor de shows is zaterdag 12 oktober gestart via de webshop op staging2.sintshowpaleis.nl en via de twee bekende Raalter voorverkoopadressen, Bruna Kolkman en Annie Schulten Lederwaren.

Het team van SintShowPaleis heeft dit jaar de eer om als eerste op de bühne te mogen staan na de grote verbouwing van het Hoftheater. En gelijk met acht shows. Deze shows vinden allen plaats in het weekend van 22 t/m 24 november. Alle info over de shows en de kaartverkoop zijn op de website van SintShowPaleis te vinden.

Al bijna 100 shows lang weet het publiek de weg weer te vinden naar het theater en al bijna 100 shows lang weten de mensen van SintShowPaleis weer een boeiende show neer te zetten die jong en oud aanspreekt. Ook al bijna 100 shows lang is de Pietenband Op Stoom van de partij. Vanaf de eerste dag zijn zij als begeleidingsband de muzikale omlijsting van de shows en staan ze weer garant voor een feestje. Ook in 2013 gaat natuurlijk niemand met lege handen naar huis bij het verlaten van het theater. SintShowPaleis blijft dus een Sinterklaasfeest vol spanning, sensatie en feest wat je eigenlijk niet missen mag.

Net als andere jaren zal de organisatie ook dit jaar weer een schenking doen aan een goed doel. Dit jaar is er gekozen voor de Twentse Ambulance Wens. Zij sparen voor een nieuwe kinderambulance en SintShowPaleis wil hier graag een bijdrage aan gaan leveren.

Meer dan 100 redenen dus om ook dit jaar snel je kaartje voor SintShowPaleis te bestellen. En wil je daarna de Sint nog aan huis? Ook dat kan geregeld worden. Deze info vind je ook op de website.

staging2.sintshowpaleis.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.