Home / archiefcentraal / het spookt bij stuntcamp raalte

het spookt bij stuntcamp raalte

Woensdag 30 oktober wemelde het van de kleine spookjes, zombies en heksen bij Stuntcamp Raalte. Daar werd namelijk een halloweenmiddag gehouden onder leiding van Chuck Borden. We kregen dit verslag van Stuntcamp Raalte:

Bij Stuntcamp Raalte keek je je ogen uit op woensdagmiddag!

Allemaal lieve  kleine zombies, heksjes en spoken sierde het grote pand.

Kinder muziek galmde door de speakers. Een heksenketel met heksenranja werd met grote lepel ingeschonken door een heksje of geest. Cupcakjes versieren en opsnoepen met thema Halloween was een grote trekpleister Een enorme springkussen in de Stuntcamphal was een groot festijn van springende  spookjes ,zombies en heksen. Kleurplaten van pompoenen , trick& treat waar je snoepjes kon krijgen uit twee prachtige heksenpotten aan niks ontbrak het de kinderen.

Even uitrusten bij een gezellige film, de stier Betsy kon bestegen worden en dan begon de rodeostier te bokken er klonk veel gegil en gelach door de bedrijfshal en Soms bleven kinderen zitten of vielen op het zachte kussen.

Kinderen smeerde zelf met nep bloed om er griezelig uit te zien of een bezoekje aan waarzegster Polina afgelegd die kinderen speels de toekomst voorspelde in haar glazenbol.

Het zag er allemaal gezellig uit. Veel kinderen trotseerde THE way of hell waar je lekker kon griezelen, sommige vonden het wel heel spannend  maar gelukkig liepen er alleen maar lieve zombies rond en een aardige heks, toch werd er flink gegild!

Een hele mooie woensdagmiddag in Amerikaanse Halloween sfeer vloog voorbij en het stuntteam van  gastheer Chuck Borden en  zijn vrouw Karin Borden verheugden zich alweer op next year!!

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.