groot aantal bezoekers bij muziekestafette

Ruim 3000 bezoekers bezochten de derde Open Muziekestafette in Heino. Met 34 optredens was er van 09.30 tot 22.30 uur genoeg te zien en te horen voor de bezoekers.

Flip Jonkman stuurde ons onderstaand verslag over de muzikale dag.

De 3 e Open Muziekestafette werd een groot succes met een zeer gevarieerd programma tussen 9.30 u. en 22.30 u. De Muziekver. ‘Ons Genoegen sloot de avond af met een spetterende finale.

De Open Muziekestafette Heino voorziet duidelijk in een behoefte. Het aantal van 34 optredens werd binnen 1 ½ week gehaald. En….tijdens de zeer muzikale dag waren er reeds 3 belangstellende groepen die het volgend jaar gaarne mee willen doen.

Het is dan ook belangrijk om goed in de gaten te houden wanneer men zich kan opgeven voor dit muzikale evenement. Allerhande optredens passeerden de revue van gemengde koren , mannenkoren, vrouwenkoen, blaaorkesten, folkmusic, leelingen, popkoren, songs van toen koor, gospelkoor, gezelligheidskoor en een shantykoor.

In de middaguren zat de kerk afgeladen vol en ook ’s avond was iedere plaats in de hernieuwde Hervormde kerk bezet.

Burgemeester Piet Zoon kwam ook een kijkje nemen. En als altijd was Egbert den Daas van Locaal Alternatief vrijwel de gehele dag aanwezig.

Op de vrijdagavond was er een ‘Proloog’ in Theater ‘Podium’ . Ook toen was iedere plaats bezet. Er werd een professioneel programma gebracht met als presentator Rene Luijpen en aandacht voor de Stichting Open Muziekestafette Heino met als voorzitter Gerard Lammer s uit Luttenberg en de Heinoers Flip Jonkman secretaris en Guus van Wifferen penningmeester,.

De opening werd verricht door Guus van Wifferen en Flip Jonkman bedankte in zijn dankwoord de vele mederwerk(st)ers , de koster en de sponsoren. Op naar de 4e Open Muziekestafette Heino. Dat kan haast niet anders!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.