griezels bij hallowiejetocht wijhe

Ben je Wijhe ontvlucht vanwege allerlei rare, enge snuiters die door het dorp liepen? Kom maar weer terug, hoor. Het waren de bezoekers en deelnemers van de Hallowiejetocht maar.

In het persbericht hieronder vertelt de ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe hoe de heksenmarkt en de tocht verliepen:

Wat was het een bijzondere en griezelige ervaring afgelopen vrijdag! De eerste heksenmarkt in Wijhe was een geslaagd evenement. De pompoenen vonden gretig aftrek bij de kids, evenals de blauwe suikerspinnen en het ‘heksenhaar’. Overdag was het al gezellig op straat, maar toen het ‘s avonds donker werd, was de halloweensfeer compleet. Tal van Wijhese kinderen liepen met hun uitgeholde pompoen mee in de lampionoptocht voorafgegaan door “spoken”van De Wijhese Harmonie. Muziek, dracula, heuse heksen en andere griezelige figuren sierden het centrum van Wijhe, een bijzondere ervaring!

Prijsuitreiking Stempelaktie Gastvrij Wijhe:

Zaterdagavond j.l. werden de prijswinnaars van de Hallowieje stempelactie bekend gemaakt. De gelukkigen hebben geheel in stijl, de prijzen in ontvangst genomen.

De Hallowiejeweek werd mogelijk gemaakt door: Gastvrij Wijhe – Rabobank Salland – Stichting Duurzaam Onderweg – Theater Lokate Wijhe – Gemeente Olst-Wijhe – Let’s Go – Tavenu – De Wijhese Harmonie – Sportstimulering Olst-Wijhe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.