graffiti auto in showroom elferink mode

. Met een uitrusting van spuitbussen, houten panelen, stanleymes voor de sjablonen, mondkapjes en een echte auto konden zij zich helemaal uitleven.

De creativiteit van een ieder werd rijkelijk beloont, want het resultaat is adembenemend. Een kwestie van een goede kleurencombinatie, een vaste hand en daarbij de nodige passie, ieder onderwerp was uniek en maakte er een samenhangend geheel van.

Donderdag werd één van de twee auto geplaatst bij Elferink Mode in Wijhe. De andere auto is geplaatst bij Van der Capellenborg Scholengemeenschap in Wijhe.

Alle samenwerkende instanties Autobedrijf Frank Overweg (Den Nul. Het beschikbaar stellen van 2 auto’s) , Lenferinkgroep Zwolle (beschikbaar stellen van “platte kerk” zodat de leerlingen overdekt konden werken), Sportstimulering Olst-Wijhe, Van der Capellenborg Scholengemeenschap Wijhe en Elferink Mode te Wijhe kijken terug op een succesvol project.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.