Home / archiefcentraal / gewonde ongeval is 53 jarige luttenberger

gewonde ongeval is 53 jarige luttenberger

Bij het ongeluk op de Bergweg in Luttenberg – waar we zaterdag al over berichtten – is een 53-jarige man uit Luttenberg gewond geraakt. De man werd frontaal aangereden door een tegemoetkomende auto, die werd bestuurd door een 20-jarige vrouw uit Badhoevedorp die kennelijk de controle over het stuur kwijt was.

Door deze botsing kwam de auto van het slachtoffer in de sloot naast de weg terecht. De brandweer haalde de man uit de auto, waarop het slachtoffer met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis werd overgebracht. De vrouw bleef ongedeerd.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.