gerardus majella heeft bibliotheek

Alle kinderen van het Gerardus Majella in Broekland kunnen sinds deze week op school boeken lenen. In samenwerking met De Bibliotheek heeft de school namelijk een proefproject opgezet. Zo kunnen ze kijken of er voldoende belangstelling is voor een bibliotheek in de school.

Voor het opzetten van de Bieb op het Gerardus Majella heeft de school veel gehad aan de kennis van de medewerkers van bibliotheek Raalte en Zwolle. Twee van de leerkrachten hebben ook nog een opleiding tot leescoördinator gevolgd.

De officiële opening werd gedaan door de jongste en oudste leerling van school. Deze dames mochten vervolgens ook de eerste boeken uitzoeken. Na het scannen van de te lenen boeken was de opening officieel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.