gedoe op het plein

“Ben jij die creatieve held, kom dan naar de workshops in Lemelerveld”. Met deze insteek zal muziekvereniging Polyhymnia in samenwerking met Emmelie Luiken en SMON welzijn een aantal workshops organiseren op het Kroonplein in Lemelerveld.

In de Week van de Amateurkunst (WAK) worden in gemeenten door heel Nederland activiteiten georganiseerd waarbij de passie en het plezier van amateurkunst centraal staan. Hier willen we in Lemelerveld (als creatief dorp!) natuurlijk ook bij stilstaan. De volgende workshops zijn samengesteld.

Hip-Hop workshop

Graffiti workshop

Majorette workshop

Slagwerk workshop

Fanfare workshop

Het geven van workshops is voor Polyhymnia niet nieuw. De Heilig Hart school, de Heidepark school en binnenkort de Regenboogschool hebben het aan den lijve ondervonden en we kunnen gerust spreken van een aardig succes. Daarom heeft de vereniging samen met Emmelie Luiken deze opzet bedacht. Emmelie is danslerares en zal de Hip-Hop workshops voor haar rekening nemen en SMON welzijn zal de graffiti workshop verzorgen. Polyhymnia zal de majorette- slagwerk- fanfareworkshops en verdere organisatie uitwerken. We willen natuurlijk niet te veel verklappen, maar u kunt er van uitgaan dat het uitdagende workshops gaan worden, waarbij u verrast zult worden door het resultaat van uw kinderen en wellicht uzelf.

Op en rondom het Kroonplein zullen diverse stands komen te staan waar de workshops worden verzorgt. Middels een stempelkaart kunnen de deelnemers aan maximaal 3 workshops á 25 minuten deelnemen, waarna er aan het eind van de middag een diploma met een traktatie uitgereikt zal worden.

De workshops zijn gratis en toegankelijk voor jong en oud! Dit betekent dat ook ouders, familie en vrienden met cultuur aan de slag kunnen deze middag. Vanaf 15.00 uur zal het startsein gegeven worden om vervolgens 2 uur lang muziek, dans en creativiteit te tonen. Rond 17.00 uur is er een finale, waarbij naar een muzikaal hoogtepunt gewerkt zal worden. Natuurlijk zal de catering niet ontbreken, dus het belooft een gezellige middag vol dans, cultuur en muziek te worden.

Uiteraard is er aan een slechtweer scenario gedacht en dan kunnen we gebruik maken van de faciliteiten van Reimink. Gegarandeerde doorgang, ongeacht het weer, u kunt zorgen voor het succes! We zien u graag met kinderen, familie en vrienden op zaterdag 2 november op het Kroonplein vanaf 15.00 uur. Want er is genoeg “Gedoe…………. op het plein”. Tot dan!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.