gait de veger ziet abraham

Ter ere daarvan houdt hij op vrijdag 18 oktober een receptie in De Hoppe in Broekland. Iedereen is welkom om het feestje met hem mee te vieren.

Schoorsteenvegen is één van de grote passies van Gait. “Ik heb een opleiding gevolgd in metaal maar 25 jaar geleden ging mijn werkgever failliet. Toen ben ik terechtgekomen bij een schoonmaakbedrijf in Wesepe. Daar ben ik in aanraking gekomen met het schoorsteenvegen”, vertelt Gait.

Zo’n vijf jaar geleden werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Gait besloot een eigen bedrijf op te starten. Gait’s vrouw Gerda helpt hem mee. Ze is zijn telefoniste en ondersteunt hem bij de facturering en de administratie. Sinds vorig jaar heeft hij ook nog versterking gekregen van ZZP’er Emiel Feller.

Ondanks dat het ook wel eens mis gaat kan Gait niet indenken dat hij nog iets anders zal doen. Hij gleed niet zo lang geleden nog bijna van een dak af. Zijn vrouw zei hem toen dat hij maar een ander vak moest kiezen maar dat was bij de schoorsteenveger uit Broekland geen optie. “In de afgelopen 25 jaar ben ik vier keer van een dak gedonderd. Toch stop ik er nooit meer mee. Dit is mijn leven.”

De receptie bij De Hoppe duurt van 16.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie over het bedrijf van Gait kan je kijken opstaging2.gaitmiddelkamp.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.