feest met de korkies in de gouverneur

Carnavals(optocht)groep De Korkies bestaat dit jaar drie jaar en om dat te vieren is er zaterdag 19 oktober een feest in de Gouverneur in Raalte. Het feest duurt van 21.00 tot 2.00 uur en de entree is gratis.

Ook als je niet van carnaval houdt, ben je welkom. Er wordt géén carnavalsmuziek gedraaid. “We hebben een DJ en dus gewoon muziek voor iedereen”, vertelt Cynthia Nijkamp. Er zijn deze avond leuke prijzen te winnen via het rad. Hier kun je een paar keer op de avond aan mee doen. Je legt een muntje in en vervolgens kun je leuke prijzen winnen, zoals drankjes. Ook kun je bij binnenkomst je naam op een lootje schrijven. ’s Avonds worden er twee winnaar gekozen.

Korkies

De Korkies is drie jaar geleden ontstaan met een groep vrienden en een paar vrienden-van-vrienden. In totaal deed de groep dat jaar met dertig man mee aan de carnavalsoptocht in Raalte en Wijhe, met als thema Plee-Mobiel. Vorig jaar is de groep uitgebreid naar vijftig man. Met het thema Sesamstraat werden leuke prijzen in de wacht gesleept: 5e in Raalte en in Wijhe een 5e prijs. Dit jaar is de groep zelfs uitgebreid naar 65 man, variërend van 20 tot 33 jaar. Daarmee is De Korkies de grootste jongerencarnavalsgroep van Raalte. “Het thema van dit jaar blijft natuurlijk nog een verrassing. We gaan natuurlijk voor nog groter succes!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.