expositie henk mulder in wijhe

In oktober en november exposeert kunstschilder Henk Mulder in Galerie Brasserie 1703 in de molen van Wijhe. Sinds 2000 houdt hij zich fulltime bezig met de schilderkunst en exposeert hij regelmatig in binnen- en buitenland. Mulder’s specialiteit is het stilleven, maar portretten en landschappen zitten ook in zijn oeuvre.

Henk Mulder komt uit Holten en sinds 2009 heeft hij daar een eigen galerie. Daar geeft hij schilderlessen en workshops in olieverf en acryl. Hij heeft jarenlang geschilderd bij Piet Kusters op de Twentse Academie voor Amateurschilderkunst in Hengelo en ging ieder jaar met een vaste club enkele weken in Frankrijk schilderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.