europromotions niet welkom bij oortwijn

Lunsing gaat contact zoeken om de reservering af te zeggen. “Ik kende de organisatie niet, maar toe ben ik ze gaan Googlen en toen kwam ik allerlei negatieve berichten tegen.” Wie even Google gebruikt met als zoekterm Europromotions, komt op allerlei fora terecht waar het bedrijf flessentrekkerij verweten wordt.

Lunsing stelt al door veel mensen gebeld te worden die uitgenodigd zijn voor de bijeenkomst in het Heinose zalencentrum.

Europromotions uit Hoogezand is een organisatie die mensen uitnodigt voor een bijeenkomst waar ze weliswaar – als ze aan de voorwaarden voldoen – aan het einde van de bijeenkomst een gratis presentje krijgen, maar waar ze ook worden geconfronteerd met verkoop van producten op een wijze die je best intimiderend zou kunnen noemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.