erben wennemars opent sportpoli ziekenhuis

Het Deventer Ziekenhuis start een spreekuur speciaal voor sporters. Daar bundelen een orthopeed, sportarts en 4 fysiotherapeuten hun krachten bij het adviseren van sporters over betere prestaties en het voorkomen of herstellen van blessures.

Hoewel sporten gezond is, gaat het niet zelden gepaard met blessures. Bij het voorkomen of genezen daarvan zijn professionele en recreatieve sporters vaak aangewezen op verschillende instanties.

In het Deventer Ziekenhuis komen die vanaf 1 november samen. Op het sportspreekuur kijken een sportarts, orthopeed én een fysiotherapeut samen wat zij aan (het voorkomen van) blessures kunnen doen. Indien mogelijk ligt er na het bezoek een advies of behandelplan. Het spreekuur is iedere woensdagmiddag van 13:30 tot 16:30 uur.

Op woensdagavond 23 oktober komt schaatser Erben Wennemars naar het Deventer Ziekenhuis om er te vertellen over zijn prestaties, trainingen en up & downs bij het sporten. Ook Wennemars zal ingaan op het voorkomen en herstellen van blessures. Voor deze avond – die om 19.00 uur begint – kunnen mensen die met sport bezig zijn of betrokken zijn bij sportactiviteiten zich aanmelden via staging2.dz.nl/sport

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.