ehboers lopen warm voor sw4d

In het gebouw ‘de Helpende Handen’, thuishaven van EHBO Raalte, is het deze weken een komen en gaan van EHBO’ers uit de wijde omgeving. Allen worden op dezelfde wijze opgeleid om zo te zorgen voor uniformiteit en professionaliteit bij de behandeling van de deelnemers aan de Sallandse Wandelvierdaagse. Alles is erop gericht om de wandelaars zo goed en snel mogelijk te behandelen én natuurlijk ervoor te zorgen dat deze deelnemers de wandelvierdaagse zonder problemen kunnen uitlopen.

Professionele behandeling vraagt om professionele materialen. EHBO Raalte zorgt ervoor dat de EHBO posten voorzien worden van het materiaal dat nodig is voor de behandeling van het wandelletsel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.