Home / archiefcentraal / deuroe veuroe trakteert

deuroe veuroe trakteert

NIEUWLEUSEN – Tijdens de viering van het eenjarige bestaan van Kringloopwinkel Deuroe Veuroe werd zaterdag 12 oktober de zeven prijswinnaars bekend gemaakt van de Dierendagkleurwedstrijd. Uit handen van Henny Aalbers kregen de kinderen hun verrassing uitgereikt, wat een spannend moment was voor de kinderen. In de leeftijdscategorie twee tot en met veertien jaar waren gezelschapsspelletjes gewonnen voor de donkere dagen die komen. Ook de jongste deelnemer, de tweejarige Tom uit Dedemsvaart werd hiermee verrast. Het waren twee enerverende dagen waarop de Deuroe Veuroe haar verjaardag vierde. Vele klanten kwamen hun felicitaties overbrengen onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers. De kringloopwinkel blikt terug op een bewogen jaar waar vooral de vrijwilligers een belangrijk onderdeel van zijn, en natuurlijk dankzij de goederendonaties door de inwoners van Nieuwleusen en omgeving.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.