demonstratie fotobewerking in heino

De Stichting Ouderenwerk Heino geeft maandag 30 september een demonstratie fotobewerking. Dit is in de Bibliotheek Heino en begint om 19.30 uur. Tijdens deze demonstratie leert u hoe u met het programma Picasa eenvoudig foto’s kan bewerken en beheren.

Picasa is een gratis fotobewerkingsprogramma. Eenvoudiger dan het betaalde Photoshop maar niet minder veelzijdig. Tijdens de demonstratie wordt uitleg gegeven over de mogelijkheden.

Geïnteresseerden kunnen gratis bij deze demonstratie aanwezig zijn. Om met het programma te kunnen oefenen vraagt de organisatie aan alle deelnemers om zelf een laptop met Picasa 3 mee te nemen. Ook een aantal foto’s om mee te oefenen zou handig zijn.

Inlichtingen over het Computercafé kunt u krijgen bij H.J. Hullen tel. 393736 of L. Maas-Koevoets tel. 392070, Stichting Ouderenwerk Heino. Het Computercafé bevindt zich in het souterrain van zorgcentrum Het Wooldhuis in Heino (lift aanwezig).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.