Home / archiefcentraal / de stentor en wvs niet langer in de verkoop

de stentor en wvs niet langer in de verkoop

De bladen van Mecom brengen volgens het mediaconcern niet genoeg op en dus wil het Britse bedrijf er van af. De Stentor is in drie jaar tijd bijna vijftien procent van haar abonnees kwijt geraakt. Daar waar landelijke bladen als Trouw en NRC weer in de lift zitten, verliest de Stentor ook het tweede kwartaal van dit jaar weer dik 5000 abonnees.

De Stentor, de regionale krant van voornamelijk Overijssel en Gelderland, zakte in abonnementenaantal in het tweede kwartaal van 2010 naar 2013 van 122.000 abonnees naar 104.000 abonnees. Vermoedelijk is het aantal abonnees op dit moment door de grens van 100.000 gezakt.

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.