de leerlook komt deze winter terug bij zzapp

Raalte Mode Promotie (RMP) hield op zaterdag 14 september drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag Daphne Westendorp, verkoper bij ZZAPP. Zelf draagt ze ook een setje uit de winkel.

“Ik heb gekozen voor deze outfit, omdat de leerlook deze winter terug komt. Lange vesten gecombineerd met T-shirts met een print is ook een trend die je dit seizoen ziet. Zelf draag ik een gecoate broek. Deze wordt veel gedragen en is er in verschillende keuren: zwart, grijs, flessengroen, paarsachtig en brons. De blouse heb ik uitgekozen, omdat die goed bij de broek past.”

ZZAPP is gevestigd aan Grotestraat 19 in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.zzapp.nl ZZAPP is eigendom van Han Albers, die ook eigenaar is van Albers mode.

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.