d reizen neemt 81 oad reisbureaus over

D-reizen is één van de grootste reisbureauketens van ons land met in totaal bijna 200 vakantiewinkels. De Globe Reisburo’s zullen worden toegevoegd aan het winkelaanbod van D-reizen.

Er wordt nog overleg gepleegd met D-reizen over welke Globe-vestigingen en medewerkers er wel of niet overgaan naar D-reizen. Daarom kan ook nog niet exact worden vastgesteld voor welke medewerkers de werkgelegenheid behouden blijft. Curator Daniels verwacht dat hierover op korte termijn duidelijkheid kan worden verschaft.

Wat er met de resterende 79 Globe Reisburo’s gaat gebeuren, is op dit moment nog niet bekend. De curatoren buigen zich hierover.De curatoren zijn daarnaast ook nog in gesprek met enkele partijen die geïnteresseerd zijn in overname van de touroperatingactiviteiten van Oad Reizen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.