column rabobank kennis voor ondernemers

De huidige omgeving van bedrijven wordt steeds turbulenter. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op en klanten stellen hogere eisen aan kwaliteit van producten en diensten. Als ondernemer word je genoodzaakt om je voortdurend aan te passen aan de ontwikkelingen in de markt. Kennis biedt je inzicht en voorsprong in markten die volop in beweging zijn en kan er voor zorgen dat je bedrijf onderscheidend is en blijft ten opzichte van je concurrenten. Hoe meer je gebruik maakt van kennis en inzicht hebt in de ontwikkelingen in je omgeving, hoe beter je in staat bent je positie te behouden of te verbeteren.

Kennis voor en door ondernemers

De Rabobank ondersteunt ondernemers met actuele informatie over de markt. Deze kennis ontwikkelen we niet alleen. Dit doen we met toonaangevende ondernemers uit de branche, bijvoorbeeld via inspiratiesessies en masterclasses. Tijdens deze bijeenkomsten delen we de kennis van vandaag en discussiëren we over trends voor morgen. De uitkomsten vanuit de verschillende perspectieven nemen we mee in onze publicaties. Als ondernemer krijg je zo kennis die goed toepasbaar is voor je eigen bedrijfsvoering. Als ondernemer heb je toegang tot alle relevante informatie via o.a. de Rabo Kennis App en rabobank.nl/kennis.

Samenbrengen van kennis

Kennis delen we natuurlijk niet alleen in publicaties. Regelmatig organiseren wij lezingen, workshops en masterclasses voor ondernemers. Vanuit onze lokale aanwezigheid brengen we ondernemers bij elkaar om kennisdeling te stimuleren. Dit stimuleren we ook via de sectorgroepen op LinkedIn waarbij er interactie is tussen de sectormanager, de ondernemer en de lokale bank. Per sector zijn er groepen op LinkedIn beschikbaar. Je vindt een overzicht van de groepen op rabobank.nl/linkedin.

Rabo Kennis App

Met de introductie van de Rabo Kennis App ontwikkelden wij een platform dat het voor ondernemers makkelijker maakt om toegang te krijgen tot relevante informatie. Of het nu gaat om ontwikkelingen in een bepaalde sector of om macro-economische vooruitzichten. De app beschikt over informatie die continu en automatisch wordt geactualiseerd. Waar je ook bent, je hebt altijd toegang tot de meest recente publicaties. De Rabo Kennis App is in de Appstore en Google Play te downloaden en te gebruiken voor op de iPad, Android en iPhone.

Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom delen en creëren we onze kennis graag met ondernemers. We vinden dat onze kennis ondernemers kan ondersteunen in het maken van (strategische) keuzes. Maak er gebruik van!

Rabobank Salland – afdeling Bedrijven

T: (0570) 50 84 44

E: bedrijven@salland.rabobank.nl

I: staging2.salland.rabobank.nl

Twitter: staging2.twitter.com/RabobankSalland

YouTube: staging2.youtube.com/RabobankSalland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.