clienten zozijn voor twee jaar naar maria oord

Op het terrein komen straks zeventig mensen wonen en dagbesteding ontvangen.

Maria-Oord is een voormalige woonvoorziening van Zorg Groep Raalte. Naast de huisvesting voor verblijf wordt in Maria-Oord voor acht cliënten ook dagbesteding gerealiseerd. “Voor de cliënten van Zozijn is dit een goede tijdelijke woonsituatie, in de buurt van het dorp Raalte en in hun bestaande sociale omgeving”, laat de directie weten.

Onlangs heeft Zozijn de sleutels van Zorggroep Raalte in ontvangst genomen. Maria-Oord zal in de komende periode worden aangepast, zodat het voldoet aan de zorgvraag van de cliënten van Zozijn. Ondertussen worden door de Stichting Luttenberg Woont de onlangs gepresenteerde plannen voor het toekomstige Maria-Oord als woonplek voor senioren verder ontwikkeld. Met Zorggroep Raalte vinden gesprekken plaats om in dat kader te komen tot overname van het pand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.