boekenspelletjes bij opening kinderboekenweek

Voor de opening van de kinderboekenweek organiseerden Kdbs de Dolfijn en CBS de Gouden Emmer een feestelijke schooldag. Op woensdag 2 oktober konden de kinderen meedoen aan spelletjes als op de kop lezen, een boekenestafette en balanceren met een boek op je hoofd.

Naast de spelletjes was er een officiële opening van de Kinderboekenweek op Ons Plein. Daar was voor alle leerlingen en de peuters een theatervoorstelling van het boek De wedstrijd van Haas en Schildpad. De leerkrachten waren zelf de acteurs van de voorstelling. Samen zongen ze het lied van Kinderen voor Kinderen “Klaar voor de start” over de Kinderboekenweek.

Op vrijdag 11 oktober komt de kinderboekenweek weer ten einde. Voor deze afsluiting wordt een boekenmarkt gehouden. Op staging2.goudenemmer.nl en staging2.dolfijnheino.nl kan je meer informatie vinden. Ook staan hier de foto’s van de opening van de kinderboekenweek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.