Home / archiefcentraal / boekenmarkt afsluiting kinderboekenweek

boekenmarkt afsluiting kinderboekenweek

Op basisschool De Rietkraag in Raalte-Noord werd donderdagmiddag een kleedjesmarkt gehouden als afsluiting van de Kinderboekenweek. Na een sportieve opening van de Kinderboekenweek vorige week, werd er op verschillende momenten voorgelezen binnen de school en kwamen verschillende sporters enthousiast over hun sport vertellen. Verder werd er een “Leesrups” in de hal opgehangen, waar de groepen hun eigen bijdrage aan leverden.

De afsluiting bestond uit voordracht lezen voor de gehele school door kinderen uit de groepen 4 tot en met 8, gevolgd door een kleedjesboekenmarkt op het schoolplein. Kinderen namen zelf kleedjes en boeken mee naar school. Voor 50 eurocent per stuk konden boeken worden verkocht en gekocht. Een levendige handel en blije gezichten waren het gevolg.

Dankzij het mooie weer op dat moment kwamen ook veel ouders en opa’s en oma’s hierbij een kijkje nemen.

Lees ook

Schapen niet meer de dijk op in stormseizoen

ZWOLLE – Het beweidingsseizoen voor schapen op dijken in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.