Home / archiefcentraal / bijzondere creaties bij cupcake beker

bijzondere creaties bij cupcake beker

Bas Reimink en Maud Roescher wonnen dinsdag 22 oktober de Dr. Oetker Cup Cake beker. De wedstrijd werd gehouden bij C1000 Van de Worp in Heino. Marlinde Baarslag, organisator van dit evenement, stuurde ons dit verslag:

Heino – Afgelopen dinsdag werd er bij C1000 Van de Worp gestreden voor de Dr. Oetker

Cup Cake beker. In 2 rondes vielen 6 kinderen in de prijzen en wonnen 2 kandidaten de felbegeerde

beker. Maar eigenlijk vielen alle kinderen in de prijzen omdat ze allemaal een oorkonde ontvingen voor deelname én de

eigen versierde cakejes uiteraard mee naar huis mochten nemen om smakelijk op te eten.

 

De circa 90 deelnemers wisten het de jury enorm moeilijk te maken met allerlei prachtige creaties. Omdat het thema ‘Herfst, herfst, wat heb je te koop?’ gekoppeld was aan deze herfstvakantie editie kwamen er veel gekleurde blaadjes, eikels, paddenstoelen en pompoenen voorbij. Buiten scheen de heerlijke herfstzon en daarom was het extra bijzonder dat

zo’n grote groep kinderen meedeed aan dit gratis evenement.

 

De winnaars van de eerste ronde waren op de 1e plaats Bas Reimink (11 jaar), 2e prijs voor Merle Blankvoort (5 jaar) en

de 3e prijs ging naar Wesley Nyenkamp (7 jaar). In de tweede ronde won Maud Roescher (10 jaar) de 1e prijs,

de 2e werd gewonnen door Tijn van Riel (8 jaar) en de 3e prijs werd in ontvangst genomen door Jasmina Tharmecena (7 jaar).

 

Organisator Marlinde Baarslag is door het enthousiasme van de deelnemende kinderen extra gemotiveerd om vaker kind gerelateerde acties te koppelen aan de supermarkt. ‘Het blijkt wel dat gezien de enorme belangstelling klanten kunnen waarderen dat wij wat extra’s doen. Naast de inmiddels traditionele paasmandjes actie – waarbij kinderen zelf een mandje knutselen die later door de Paashaas gevuld wordt – en de bekende Foekepot middag die wij ook altijd een extra tintje geven, blijven wij brainstormen over vernieuwende initiatieven die het boodschappen doen nog leuker maakt.’ Dat ook deze geslaagde cup cake actie een terugkerend kids evenement wordt is volgens haar een logisch gevolg, zegt ze terugkijkend op een gezellige middag.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.