bespaar op je zorgpremie via salland clubactie

Van de Salland Clubactie wordt iedereen beter. Om te beginnen de verzekerde die de overstap maakt naar Salland Zorgverzekeringen. Die krijgt een collectiviteitkorting op zijn premie als zijn sportclub meedoet aan de actie. Ook de club wordt er beter van. Die krijgt gegarandeerd een euro per lid als sponsorgeld. 400 Leden betekent dus direct al 400 euro sponsoring. En stappen veel leden over op een zorgverzekering van Salland? Dan strijkt de club na afloop van de actie ook nog eens een bedrag per nieuwe verzekerde op. De zorgverzekeraar kan dit betalen, omdat het niet investeert in grote radio- of tv-reclames. Uiteindelijk wordt ook de maatschappij er beter van, omdat de Clubactie sporten stimuleert. De Clubactie geldt alleen voor sportclubs en die zorgen er voor dat mensen kunnen bewegen.

Wim Kieftenbeld van Klink Nijland/Kwiek, Paul Ruiter van Rohda Raalte en Stefan Hazelhekke van SV Heeten vertegenwoordigden donderdag de sportclubs die al meedoen. Bas van der Linden en Patrick Vroklage vertegenwoordigden Salland Zorgverzekeringen uit Deventer.

Bas van der Linden: “We zijn trots op deze samenwerking. Sportclubs zetten mensen letterlijk in beweging en dat is precies wat onze missie is. Sporten is leuk én gezond. Daar hebben wij als zorgverzekeraar natuurlijk ook belang bij en daarom zijn we blij dat we met de Clubactie het bewegen nog weer extra kunnen stimuleren.” Marketingman Patrick Vroklage: “We zijn daarom ook hoofdsponsor van de Sallandse Wandelvierdaagse geworden. Dat zijn duizenden sportieve bewegers, die laten zien hoe leuk werken aan je gezondheid kan zijn.”

De sportbestuurders zijn de commerciële deal natuurlijk aangegaan omdat het geld in het laatje brengt. Maar Kieftenbeld, Ruiter en Hazelhekke zijn het er over eens dat ze met de Salland Clubactie ook privé-voordeel voor hun leden realiseren. En het is een samenwerking met een partij die in deze regio wat meer betekent. Zo is de zorgverzekeraar wekelijks met een spreekuur in de Hartkamp te vinden. Maar de keus is uiteindelijk aan de leden zelf, die willen natuurlijk wel de beste verzekering hebben. Salland Zorgverzekeringen komt daarom binnenkort met een objectieve zorgvergelijker op haar site, waar mensen verschillende zorgverzekeringen met elkaar kunnen vergelijken.

Medio november maakt Salland Zorgverzekeringen de nieuwe zorgpremie 2014 bekend. Iedereen kan dan makkelijk via de speciale clubpagina’s op salland.nl/clubactie vergelijken, een offerte aanvragen en overstappen. CRT Raalte en SC Overwetering doen mee aan de Salland Clubactie. Andere Sallandse verenigingen kunnen zich nu ook aanmelden op salland.nl/clubactie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.