beschildering tafels hoftheater in volle gang

Het HOFtheater is in samenwerking met Landstede Raalte, Carmel College Salland en Kunstkring Raalte in september gestart met een project waarbij de oude tafels van het HOFtheater worden voorzien van een nieuw uiterlijk. Het nieuwe interieur van het HOFtheater krijgt mede door dit project een persoonlijk karakter.

In september hebben studenten van Landstede Raalte al gezorgd voor het schuren en het aanbrengen van een primerlaag op de tafels. De veertig tafels die straks in de nieuwe foyer van het HOFtheater komen te staan worden beschilderd door leden van de Raalter Kunstkring, individuele kunstenaars en leerlingen van het Carmel College Salland.

Bij de beschildering van de tafels wordt gebruik gemaakt van de kleuren die passen bij het interieur en bij de nieuwe foyer van het HOFtheater.

De komende weken gaan de al deze kunstenaars aan de slag om de veertig unieke en handbeschilderde tafels af te krijgen. Wanneer de beschildering klaar is wordt er nog een laklaag aangebracht, zodat de tafels straks ook tegen een stootje kunnen.

Op zondag 12 januari 2014 houdt het vernieuwde HOFtheater Open Huis. Je bent alvast van harte uitgenodigd om dan het vernieuwde HOFtheater te komen bekijken. Je kunt dan die veertig unieke tafels bewonderen. De eerste voorstellingen in het HOFtheater zijn die van Sint Show Paleis op 22-24 november, gevolgd door Marco Roelofs met zijn voorstelling ‘Kaal’ op vrijdag 29 november.

Overige informatie over de verbouwing is te vinden op staging2.hofinsalland.nl/bouw. Ook via de digitale nieuwsbrief, de Facebookpagina en Twitteraccount geeft HOFinSalland regelmatig nieuwe informatie over de bouw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.