bekerloting sallandse clubs

Rohda Raalte neemt het in de tweede knock-out ronde van de beker in Deventer op tegen Sallandia. Wijhe ’92 gaat op bezoek bij Hoofdklasser Berkum en Overwetering neemt het in eigen huis op tegen KHC. Heeten gaat op bezoek bij Veensche Boys.

Sallandia – Rohda Raalte

Sallandia staat op dit moment op de elfde plaats in de vierde klasse H. De wedstrijd wordt waarschijnlijk op dinsdag 26 november gespeeld worden, omdat Sallandia op zondag 24 november een inhaalwedstrijd moet spelen tegen Davo.

Berkum – Wijhe ‘92

Berkum komt uit in de zaterdaghoofdklasse. De ploeg staat op dit moment op de twaalfde plaats. Aan het roer van de hoofdklasser staat Roeland ten Berge, voormalig jeugdtrainer bij onder andere Rohda Raalte.

Overwetering – KHC

KHC speelt op zaterdag in de tweede klasse G. De ploeg uit Kamper staat momenteel op de vierde plaats.

Veensche Boys

Veensche Boys komt uit in de zaterdag tweede klasse G. De ploeg uit Nijkerkerveen staat bovenaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.