Home / archiefcentraal / badeendenrace levert 10500 euro op

badeendenrace levert 10500 euro op

Vanaf grote hoogte gingen zaterdag 28 september 5000 genummerde badeendjes het Overijssels kanaal in voor een race van ruim honderd meter. Met ondersteuning van Brandweer Raalte, Scouting Raalte en een onderwatersportvereniging Cerianthus uit Raalte gingen de eendjes onder notarieel toezicht richting de finish. Het evenement werd door enkele honderden toeschouwers gadegeslagen.

Alle 5000 loten (nummers corresponderend met de nummers van de eendjes) waren door de Raalter Lions op braderieën en door Scouting Raalte huis-aan-huis verkocht. Lokale ondernemers hadden samen zo’n dertig prijzen beschikbaar gesteld, variërend van dinerbonnen tot een elektrische fiets. Die fiets was voor mevrouw Speek uit Raalte.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.